Vanhemmille

FlosMine on Minecraft-palvelin, johon Minecraftin omistavat pelaajat voivat liittyä osoittella flos.fi. Palvelimella pelaajat voivat pelata täysin reaaliajassa yhdessä niin, että he voivat rakentaa rakennelmia - rajoituksena vain oma mielikuvitus.

Kun lapsesi liittyy ensimmäistä kertaa palvelimelle, hän on sääntöpaikassa. Käykää lapsen kanssa säännöt huolellisesti lävitse, ja keskustelkaa, mitä tarkoittaa niiden noudattaminen ja seuraaminen. Sääntöradan lopussa esitetään kysymyksiä, joihin on vastattava oikein, jotta pääsee pelaamaan palvelimelle.

Jos pelaatte ensimmäistä kertaa Minecraftia, ettekä tiedä, miten liikkua tai pelata peliä, painakaa näppäintä T ja kirjoittakaa ilmestyneeseen tekstikenttään komento /uusi. Tämä vie teidät paikkaan, jossa teille opetetaan Minecraft yksinkertaisudessaan.

Palvelimella on vapaaehtoisia työntekijoitä, heihin kuuluvat harjoittelijat, valvojat, moderaattorit ja ylläpitäjät, joilla on erilaisia vastuualueita. Vastuualueet voit lukea meidän Wiki-sivuiltamme klikkaamalla tästä.

Mikäli mieleesi on tullut mitä tahansa kysymyksiä, voit olla yhteydessä tämän tukisivuston kautta, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen tuki@flosmine.fi. Muista mainita, että olet palvelimella pelaavan lapsen vanhempi, tai mietitte, että voitteko pelata palvelimella. Pyrimme auttamaan teitä kaikin mahdollisin tavoin.

Sivu kirjoitettu 20.8.2018
Päivitetty -
Versio 1
Viimeisin muutos: -