Tekijänoikeudet

FlosMinen sivusto, sen sisältö, mukaanlukien, mutta pois jättämättä mitään - kuvat, tekstit, ulkoasu ja tyylitiedostot kuuluvat FlosMinelle, eli sen perustajalle Juuso "korho" Korhonen (https://korho.fi) ja hän saa käyttää FlosMinen sisältöä niin kuin haluaa.

Palvelun käyttäjä ("jäsen") lähettämä sisältö, mukaan lukien, mutta pois jättämättä mitään - kuvat, tekstit, liitetyt tiedostot kuuluvat jäsenelle, tai kolmannelle osapuolelle, joka on tuottanut sisällön.

Jos jäsen lataa/lähettää/rakentaa sivustolle tai palvelimelle tuottamaansa sisältöä, hän ymmärtää, että FlosMine saa käyttää sisältöä juuri niin kuin haluaa, jakaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, mikäli FlosMine mainitsee sisällön tuottajan.

FlosMine pidättää oikeuden muokata näitä ehtoja milloin haluaa, missä haluaa tai miten haluaa. FlosMine yrittää pitää selosteen mahdollisimman selvänä, ymmärrettävänä ja yksinkertaisena, mutta ennen kaikkea reiluina.

Ongelmatilanteessa ota yhteyttä FlosMinen ylläpitoon osoitteessa http://tuki.flosmine.fi/open.php. Haluamme auttaa sinua.

FlosMinen kiitokset

Erityiset kiitokset seuraaville henkilöille ja tahoille siitä, että saamme käyttää heidän luomaa sisältöä FlosMinen toiminnassa!

Musiikki

FlosMinen videoissa ja livelähetyksissä käytetty musiikki:

Eeli Ilomäki
C148
The Arcadium (TheFatRat)

Verkkosivut

XenForo ja lisäosat siihen
Muut sivustot
  • Tukisivusto/portaali (osTicket) [Nettisivut]
  • CDN-palvelu (https://cdn.flosmine.fi/) [Nettisivut]
  • API-Rajapinnat (https://api.flosmine.fi/) [Nettisivut]
  • Linkin lyhennyspalvelu & analytiikka (https://flos.fi) [Nettisivut]

Sivu kirjoitettu 20.6.2016
Päivitetty 18.8.2018
Versio 1.3
Viimeisin muutos: (lisätty kiitokset-osio)