Säännöt

Muistathan että kaiki muut säännöt löytyvät Minecraft-palvelimella komennolla /warp saannot. Tällä sivulla on esitetty säännöt pääpiirteittäin. Osa säännöistä puuttuu täältä, mutta silti Minecraft-palvelimella ilmoitetut säännöt pätevät kaikkialla. Muista lukea myös palveluidemme käyttöehdot, tietosuojalauseke ja tekijänoikeudet.

Grief - Grieffaaminen, eli toisten rakennusten hajottaminen on kielletty. Älä hajota kenenkään rakennelmaa, ellei se ole sinun. Älä edes luvalla. Niin vältytään väärinkäsityksiltä.

Rakentaminen - Rakenna talosi käyttäen mielikuvitusta - äläkä vaan tee sitä mullasta. Jooko? Puramme "tylsiä" multataloja varoituksetta.

Keskustelu - Puhuminen on mukavaa ja jopa suotavaa. Puhu ihmisille chatissa ja ole mukava. Ennen kun kysyt jotakin, lue komennolla /help ja /rules ohje- ja sääntövalikot läpi kunnolla.

Kiusaaminen - Meidän palvelimessa otetaan kiusaaminen tosissaan. Kiusaaminen on ehdottomasti kielletty, sitä ei saa esiintyä missään muodossa. Kiusaaminen on laitonta ja ehdottomasti rangaistava teko.

Kiroilu ja ruma sisältö - Palvelu on täysin kirosanaton, ja täten kiroilu on kiellettyä. Palveluissamme on käytössämme ruman sisällön filttri, mutta tämä ei poista kaikkea. Ruman sisällön tuottaminen on rangaistavaa.

Mainostaminen - Älä mainosta omaa tai kenenkään muun palvelinta. Älä myöskään mainosta meidän palvelinta muiden palvelimella (bannivaara)! Chatissa saat kyllä mainostaa omaa kauppaasi, jos se löytyy meidän palvelimesta, mutta säilytä mainosviestimäärien kohtuus (max. 5/päivä). Liika mainostaminen voi käydä myös muiden pelaajien hermoille, jolloin kauppaasi ei kukaan tule!

Ylläpito - Jos haluat ylläpitoon, hae nettisivuilta. Jos kysyt chatissa, saattaa olla että se vaikeuttaa ylläpitoon pääsyä. Hae ylläpitoon osoitteessa flosmine.fi/rekry Muista lukea myös ohjeet!.

Huijausmodit - Huijausmodit, eli ns. hacksit/haxit ovat ehdottomasti kielletty. Ne pilaavat koko pelin. Älä käytä. Modeista vain OptiFine, Shaders ym. samaa luokkaa oleva on sallittu. Jos et ole varma - kysy.

Sivu kirjoitettu 20.8.2018
Päivitetty -
Versio 1
Viimeisin muutos: -