Käyttöehdot

Palveluntarjoajien ("Me", "Meidän") ylläpitämä sivusto ja Minecraft-palvelin ("Palvelu", ”FlosMine”, "Palvelin") ei ole vastuussa mistään jäsenen ("Jäsen", "Pelaaja") tuottamasta sisällöstä ("Sisältö"). Jäsen on itse vastuussa tuottamastaan Sisällöstä.

Sisällys
1. Meidän tehtävä ja vastuu
2. Pelaajan vastuut ja velvoitteet
3. Maksulliset palvelut, laskutus ja ostotapahtumat
4. Yksityisyys ja Turvallisuus

1. Meidän tehtävä ja vastuu
Me pyrimme pitämään lähtökohtaisesti FlosMinen palvelut päällä 24 tuntia vuorokaudessa. Meillä on kuitenkin oikeus ottaa palvelin, foorumi tai muita palvelun ominaisuuksia tai sen osia tilapäisesti tai pysyvästi pois käytöstä huollon, yleisen turvallisuuden, järjestelmän ylikuormituksen tai muun välttämättömän syyn takia. Me emme anna suoranaisia tai välillisiä takuita palvelimen toiminnasta tai piirteistä, emmekä taa palveluiden katkeilemisesta tai -virheellisestä toiminnasta.

Meillä ja meidän sisällöntuottajilla on täysi oikeus muokata tai poistaa ominaisuuksia tai sisältöä palvelusta ilmoittamatta niistä etukäteen Jäsenille, mutta pääsääntöisesti yritämme ilmoittaa muutoksista ennen niiden voimaantuloa.

Palvelussa tapahtuu Jäsenien välistä viestintää joko suoraan yksityisviestien tai foorumin kautta tai epäsuorasti välitetyn sisällön kautta. Me emme ole vastuussa mahdollisista haitoista tai vahingoista, mitä voi seurata jäsenien välisessä viestinnässä tai muussa toiminnassa.

2. Pelaajan vastuut ja velvoitteet
Jäsen sitoutuu siihen, ettei tuota Palveluun Sisältöä, joka on halventavaa, loukkaavaa, vihamielistä, uhkaavaa, roskapostia, voimasanojen käyttöä tai roskapostin kaltaista, saattaa loukata, sisältää henkilökohtaisia tietoja muista, rikkoa tekijänoikeuksia, kannustaa laitonta toimintaa, sisältää pornografiaa, tai olla muuten Suomen lain säädännön vastaista. Muiden sivustojen mainostaminen ja esittely on myös kielletty. Jäsen myös sitoutuu noudattamaan myös erikseen mainittujen foorumin- ja Minecraft-palvelimen sääntöjä.

Jäsen ei saa missään tarkoituksessa (Linkit, kuvat, teksti, yms) julkaista lapsille sopimatonta sisältöä, kuten seksi, väkivalta, ahdistusta aiheuttava sisältö, päihteiden käyttö tai muuta yli 13 (täysin julkisilla alueilla yli 7) vuotiaille tarkoitettua sisältöä.

Mikäli jäsen löytää palvelusta jonkinlaisen vian, bugin, ongelman tai hyväksikäytettävän ominaisuuden, on jäsen velvollinen ilmoittamaan siitä palvelun ylläpitäjälle mahdollisimman nopeasti. Löytynyttä vikaa tai ongelmaa ei saa käyttää hyväksi missään tarkoituksessa.

Jäsen on vastuussa omasta käyttäjätilistään ja kaikista sillä tehtävistä toimista Palvelussamme. Mikäli Jäsenen muu ystävä, kaveri, perheenjäsen tai kuka tahansa muu käyttää syystä tai toisesta, Jäsen itse on itse vasuussa Käyttäjällä tapahtuneesta toimesta, riippumatta siitä, mitä käyttäjällä on tehty.

3. Maksulliset palvelut, laskutus ja ostotapahtumat
Palvelu sisältää maksuttomia ja maksullisia osia. Palvelun foorumin- ja Minecraft-palvelimeen liittyvät peruspalvelut ovat jäsenille maksuttomia. Maksullisten osien hinnat ja maksuehdot ilmoitetaan kukin kohdalla erikseen.

Me ja palvelun muu henkilökunta voi muuttaa palvelun laskutustarpeita oman harkintansa mukaan ilmoittamatta siitä etukäteen. Mikäli arvonlisävero tai muu vero tai maksu tai niitä koskeva viranomaisten soveltamiskäytäntö muuttuu, on Meillä oikeus muuttaa hintoja vastaavasti. Kuluttajille ilmoitetaan aina lähtökohtaisesti hinta, joka sisältää veron. Yrityksille ja yhdistyksille ilmoitetaan hinnat aina verottomina.

Ostaessasi jotakin verkkokaupastamme, eli tältä sivustolta hyväksyt sen, että antamasi tietosi lähetetään Buycraftille, PayPalille tai Paymentwallille. FlosMine - eikä sen ylläpito takaa tai vastaa tietojen säilytyksestä, vaan edellä mainitut yritykset ja yhtiöt. FlosMinellä on oikeus nähdä antamasi tiedot.

Ostaessasi jotakin hyväksyt sen, että maksamasia rahoja ei palauteta missään tilanteessa, sillä rahat käytetään automaattisesti palvelimen aiheuttamiin kustannuksiin. PayPaliin sisältyy rahat takaisin-ominaisuus, jos peruutat maksun, pidätämme oikeuden poistaa saamasi lisäoikeuden.

FlosMinessä ja sen ulkopuolella jaettavat lahjakortit- koodit- ja muut alennusmahdollisuudet ovat käytettävissä vain rajoitetun ajan, maksimissaan kuukauden, ellei erikseen mainita muutosta. Mikäli alennuksessa ei ilmoiteta sen päättymisaikaa, se on kuukauden ajan voimassa. Pidätämme alennusten muokkausoikeuden sellaisea, että saamme muuttaa sitä milloin- ja missätahansa erikseen ilmoittamatta siitä, vaikka pyrimmekin ilmoittamaan siitä.

Pyrimme toimittaan ostaman lisäosan/tuotteen/luvatun lisäominaisuuden sellaisea, kun siitä on kerrottu ja mainostettu, mutta mainonnassa saattaa esiintyä virheitä. Ominaisuuksista saattaa löytyä virhe tai bugi, mutta korjaamme sen mahdollisimman nopeasti kun saamme tiedon siitä.

Maksullisista palveluista, laskutuksesta ja muista ostotapahtumista vatsaa FlosMine 4H. Ongelmatilanteessa ota yhteyttä osoitteessa http://flosmine.fi/misc/contact

4. Yksityisyys ja Turvallisuus
Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt myös tietosuojalausekkeen osoitteessa: https://tuki.flosmine.fi/pages/tietosuojalauseke.

FlosMinen Harjoittelija, Valvoja, Operaattori, Ylläpitäjä ("Ylläpito") on täysi kielto puhua kaikista arkaluonteisista Pelaajien ja Jäsenten asioista, kuten sähköposti, nimi, syntymäaika tai muu FlosMineen kirjattu tieto, tai Pelaajan kertoma tieto jollakin FlosMinen palvelimella kenellekkään mulle, kun FlosMinen Ylläpidon jäsenelle. Toinen Pelaaja ei voi saada tietoa toisesta Pelaajasta tämän asetuksen tähden.

FlosMinen henkilökunnalla on täysi oikeus muokata ja uudelleenkäyttää Jäsenen tuottamaa materiaalia ja sisältöä, juuri niin kuin parhaaksi kokee. Käyttäjällä ei ole oikeutta vaatia sisällön poistamista tai muokkaamista.

Me ja muu Palvelun henkilökunta pidättään kaikki oikeudet muokata näitä käyttöehtoja ilmoittamatta niistä ennakkoon. Jäsenen on täten itse täysin vastuussa käyttöehtojen päivitysten ja/tai muokkausten perillä olemisesta.

Käyttöehdot kirjoitettu 18.6.2016
Päivitetty 19.8.2018
Versio 1.2
Viimeisin muutos: (yksityisyys ja turvallisuus. kohta 1)