Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Minecraft-palvelimelle liitytään?
Viimeeksi Päivitetty 11 months ago

Ohjeet suomenkieliselle Minecraftille:

1. Avaa Minecraft
  2. Paina nappia "Moninpeli"
  3. Paina "Lisää palvelin"
  4. Kirjoita kohtaan "Palvelimen nimi" FlosMine (ei pakollinen kohta, voit jätää oletustekstin)
  5. Kirjoita kohtaan "Palvelimen osoite" flos.fi
  6. Paina kohtaa "Palvelimen resurssipaketit: x" niin monta kerta, kunnes x:n kohdalla lukee "Käytössä"
  7. Varmista, että ruutu näyttää tältä: http://i.imgur.com/eN85th8.png
  8. Paina "Valmis"
  9. Tuplaklikkaa lisäämääsi palvelinta
  10. Olet palvelimella :)
  11. Mikäli et päässyt palvelimelle, tässä muutama kysymys, joka voi auttaa:
    - Mikä on palvelimen IP-osoite (jos flosmine.fi ei toimi, täällä muita vaihtoehtoja)

Ohjeet englanninkieliselle Minecraftille:

1. Avaa Minecraft
  2. Paina nappia "Multiplayer"
  3. Paina "Add Server"
  4. Kirjoita kohtaan "Server Name" FlosMine (ei pakollinen kohta, voit jätää oletustekstin)
  5. Kirjoita kohtaan "Server Address" flos.fi
  6. Paina kohtaa "Server Resource Packs: x" niin monta kerta, kunnes x:n kohdalla lukee "Enabled"
  7. Varmista, että ruutu näyttää tältä: http://i.imgur.com/eN85th8.png
  8. Paina "Done"
  9. Tuplaklikkaa lisäämääsi palvelinta
  10. Olet palvelimella :)
  11. Mikäli et päässyt palvelimelle, tässä muutama kysymys, joka voi auttaa:
    - Mikä on palvelimen IP-osoite (jos flosmine.fi ei toimi, täällä muita vaihtoehtoja)

Hetkinen!

Odota pieni hetki... tietoa prosessoidaan!